В Острозі новий керівник поліції

20 Липня 2017, 14:13
16860

Очільник обласної поліції Валерій Самчук сьогодні, 20 липня, представив особовому складу нового начальника Острозького відділу лейтенанта поліції Едуарда Холода та двох його заступників.

Едуард Холод народився 19 березня 1989 року в Рівному. Вищу освіту здобув у Національному університеті водного господарства та природокористування. На службу в поліцію прийшов у січні 2016 року поліцейським батальйону патрульної поліції ГУНП в Рівненській області. Перед призначенням на керівну посаду працював інспектором третьої роти батальйону Управління патрульної поліції в місті Рівному.

3

 

«Провівши відбір серед офіцерів різного віку і досвіду, ми зупинилися саме на ньому, — зазначив Валерій Самчук. — Молодий енергійний хлопець, хоче працювати і служити українському народу».

Едуард Холод звернувся до особового складу: «Сподіваюсь на ваше розуміння та співпрацю, а я у свою чергу, намагатимуся зробити все, аби працювати було комфортно».

Керівник поліції Рівненщини зачитав накази і про призначення заступників новопризначеного начальника Острозького відділу поліції: начальника слідчого відділення — старшого лейтенанта поліції Миколу Федорука, та начальника відділу кримінальної поліції — майора поліції В’ячеслава Лисуху. 

5
В’ячеслав Лисуха
В’ячеслав Лисуха

Микола Федорук
Микола Федорук

 

Для більш ефективного та оперативного обслуговування усіх викликів мешканців Острога керівник Головного управління Нацполіції в Рівненській області виділив для роботи груп швидкого реагування місцевої поліції новий автомобіль «Mitsubishi Outlander».


 

Відділ комунікації поліції Рівненської області

Коментарі
16 Вересня 2019, 05:38
Начальник ГУ НП в Рівненській області Самчук В.П. разом із начальником слідчого відділу Панасюк О.О. кришують наркоторговців і блокують досудові розслідування https://proisvol.info/2019/09/16/samchuk-v-p-i-panasyuk-o-o-krishuyut-nezakonnij-obig-narkoti/
16 Вересня 2019, 13:01
Коментар під статтею толковий !
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024