Олег Жох кинув виклик чемпіону світу із Канади

03 Липня 2017, 17:10
7687

Срібний призер Кубка світу в абсолютній ваговій категорії Олег Жох викликав на поєдинок чемпіона світу з армреслінгу Девона Ларратта.

«Я готовий змагатися з вами лівою рукою, я чекаю зустрічі на THE WORLD CUP, і я не дам вам шансу перемогти», – написав Олег Жох у своєму Іnstagram.

Канадець прийняв виклик українського спортсмена та зауважив, що зацікавлений у поєдинку.

«У нас буде реванш .. Я не впевнений, що моя ліва повністю готова, проте я безперечно зацікавлений у поєдинку», – відповів Девон Ларратт нашому армреслеру.

Девон Ларратт – канадський армреслер, неодноразовий призер та переможець міжнародних турнірів. На сьогодні очолює рейтинг найсильніших важкоатлетів світу. Володіє титулом чемпіона світу з армреслінгу лівої та правої руки (WAL) в суперважкій вазі.

Нагадаємо, що 24-річний Олег Жох – шестиразовий чемпіон світу, семиразовий чемпіон Європи, шестиразовий володар Кубка Світу, срібний призер Кубка світу в абсолютній ваговій категорії, восьмиразовий чемпіон України та багаторазовий переможець різноманітних всеукраїнських та міжнародних змагань з армреслінгу з-поміж чоловіків.

Читайте також:

На чемпіонаті Європи з армреслінгу острожанин виборов золото

Олег Жох виборов срібло на Всеукраїнських змаганнях із армреслінгу у категорії 95+

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024