Держчиновники вчилися діяти в надзвичайних ситуаціях

27 Червня 2017, 20:30
2649

У понеділок, 26 червня, представник органів державної влади Острога взяли участь у навчаннях по ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій у разі виникнення аварії на залізничному транспорті.

Участь у заході брали перший заступник голови Острозької райдержадміністрації Іван Сопіга та завідувач сектору з надзвичайних ситуацій адміністрації Віктор Мартинюк, а також керівний склад ЦЗ Острозького району, служби цивільного захисту, аварійно відновлювальна бригада Шепетівської дистанції колії, ланки цивільного захисту.

«Обставини, які розгорталися на об’єктовому тренуванні відповідають тим обставинам, які можуть виникнути у будь-який час роботи залізничної дороги. Час вводу ввідних дотримано. Для нарощування обставин була додаткова ввідна про наявність двох потерпілих, серед яких – п’ятирічна дитина. Керівний склад цивільного захисту, служби цивільного захисту та аварійно відновлювальна бригада Шепетівської дистанції колії прийняли правильні рішення щодо захисту учасників пригоди. Евакуаційні заходи були проведені організовано, в повному обсязі та в найкоротші терміни. Члени швидкої допомоги своєчасно та правильно надавали медичну допомогу та організували евакуацію потерпілих в лікувальний заклад», – говорить Віктор Мартинюк.



 

За повідомленням Острозької РДА

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024