У доросле життя вирушили з молитвою

25 Червня 2017, 08:21
3356

У суботу, 24 червня, у Студентсько-викладацькому храмі преп. Федора Острозького відбувся подячний молебень за випускників.

На святкове богослужіння завітали випускники Острозького обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою, їхні батьки та педагоги.

«Дуже добре, що й батьки, й діти, усвідомлюють, що  всяку добру справу не тільки треба починати з молитви, а й дякувати Богу після її завершення. Нехай для цих юнаків стелиться добрий життєвий шлях, а в їхніх серцях завжди буде ласка Божа», – каже настоятель храму, протоієрей Василь Жуковський.

 

«У починанні будь-якої справи батьківська молитва має велику силу, а молитва Божа має свою силу. Певно, великий гріх не замовити батькам такий молебень, щоб наші діти були благословенні в цьому житті. Молебень, як подяка, для тих людей, які нам допомагали до цього часу в ліцей. Молебень ,як провідник  у майбутню дорогу, тому що лише з Божою ласкою і любов’ю до Бога в серці діти здобудуть мир, спокій, і щастя в майбутньому житті», – говорить Ольга Кривицька, мама випускника.

 

1

2


1

 

Автор: Галина МАКСИМЧУК

Фото: Василь ПЕТРУК

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024