Потрібна допомога півторарічному хлопчику із Гощі, який вже два місяці в реанімації з опіками

23 Червня 2017, 11:16
4673

Про півторарічного хлопчика з Гощі Владислава Кур’ята, Район.Острог повідомляв у квітні, коли хлопчик отримав страшні опіки.

У дитини медики діагностували опіки полум’ям ІІ-ІІІ ступенів обличчя і лівої верхньої кінцівки, а також І-ІІ ступенів грудної клітини.

Рідні хлопчика знову просять допомоги у небайдужих людей.

Його тітка Вікторія Кур’ят, щодня у себе на сторінці у Фейсбуці, пише в якому стані дитина.

Сьогодні  60-й день життя Владислава в реанімації опікового відділення Рівненської обласної лікарні!

Вікторія пише: 

«Завта буде рівно два місяці.. два місяці, а стан майже такий як в перший тиждень..дуже тяжкий..
Вчора лікар повідомив, що Владика потрібно терміново перевозити закордон тому, що після численних наркозів, антибіотиків і докладання всіх зусиль стан дитини не покращується і є дуже тяжким.

Майже все тіло Владика у відкритих ранах: повністю весь животик і грудки, окружність голови, майже всі ручки. На даний час ціла і не пошкоджена тільки спинка, загоюються місця-донори на ніжках, личко теж помаленьку заживає.

Стан дуже тяжкий, але на Владика, дякуючи людині, жінці, лікарю Каті Кейван, яка теж мала біду і лікувала свого сина закордоном, чекають в Бостоні (США). Відомий лікар Геннадій Фузайлов – лікар клініки, де чекають на Влада, одразу ж погодився нам допомогти. Тепер залишилось в швидкому темпі зібрати всі необхідні документи, зробити Владикові паспорт (виявилось не настільки швидко, як ми очікували) і транспортувати приватним літаком дитину в Бостон.

Транспортування коштуватиме нам в межах від $ 80-90 тис. Дякуючи небайдужим людям вдалося зібрати близько $ 70 тис. Ці кошти всім світом збирали від самого початку і збираємо надалі!

Тому, хто має можливість – будь ласка допоможіть зібрати решту, що не вистачає, щоб Владик як найшвидше потрапив на лікування в найкращу клініку світу!

Лікування має бути безкоштовним, але дуже тривалим. Там же буде проходити і реабілітація.

Карта Приват не змінна: 
5168 7555 3131 2557 
Кур’ят Вікторія Валентинівна (тітка Влада)
Є також рахунок мами відкритий в Ощад.

Всі питання надсилайте в пп, або по тел. 068 03 45 155(мій)

Якщо, хто може допомогти як найшвидше розібратись і оформити візу і решту обов’язкових документів, необхідних для підготовкою і транспортування Владика з мамою в США – будемо дуже вдячні!

Віримо, що з Божої волі та з Вашою допомогою і молитвами наш рідненький Владиславчик як найшвидше вилетить на лікування до Бостона! І вже скоро стане на свої ніжки!»

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024