У Хорівській та Розвазькій сільських радах провели виїзний прийом громадян

11 Червня 2017, 15:31
2844

У середу, 7 червня, виконувач обов’язків голови Острозької районної державної адміністрації Іван Сопіга спільно зі  спеціалістом мобільного соціального офісу управління соцзахисту та спеціалістом із юридичних питань адміністрації провів виїзний прийом громадян у Хорівській та Розвазькій сільських радах.

Мешканці населених пунктів Хорівської сільської ради клопотали щодо ремонту дороги та встановлення вуличного освітлення. Також порушували питання перевезення пільгових категорій населення громадським транспортом, а призначення пільг для «дітей війни». У селі Розваж жителі села цікавились питанням об’єднання громад.

В.о. голови адміністрації Іван Сопіга на окремі звернення надав усні відповіді та роз’яснення. Проблеми, що потребують більш детального вивчення, взято на особистий контроль та надано відповідні доручення керівникам установ та організацій району.

Після проведення прийому громадян Іван Сопіга відвідав об’єкти соціально-культурної сфери на території сільських рад, а також оглянув дороги місцевого значення.

 

За повідомленням Острозької РДА

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024