День спогадів, несподіваних зустрічей і теплого спілкування: випускники Острозької академії зустрілися в альма-матер

10 Червня 2017, 21:13
4905

У суботу, 10 червня, до Острозької академії з'їхалися випускники з усієї України і навіть із-за її меж.

Градуанти різних років зустрілися з викладачами, адміністрацією вишу, спілкувалися з тими, кого не бачили вже тривалий час.

Традиційно гостей на вході до університету зустрічали міми.

1

 

Розпочалося свято зі зустрічі з Ігорем Пасічником, ректором Острозької академії, який розповів про найновіші досягнення університету, поділився планами на майбутнє, зокрема про те, що цьогоріч уперше набиратимуть студентів на нові спеціальності.

Я радий вітати в стінах академії кожного з вас! Дивлячись на вас, я почуваюся, як батько, який бачить своїх дітей, що довго не поверталися додому, і нарешті завітали до альма-матер, – звернувся до випускників І. Пасічник.

Далі випускники мали змогу завітати на зустріч із деканами всіх факультетів.





 

Програма зустрічі випускників передбачала функціювання фото-зони, в академічному парку була представлена виставка світлин з історії Острозької академії.




Також для гостей співав острозький гурт Time Will Tell, функціювала вулична кав'ярня. На інтелектуальній локації студенти і викладачі гуманітарного факультету підготували для випускників невелику вікторину на знання історії та сучасності Острозької академії.


1




Також усі охочі могли відвідати екскурсії по Острозькій академії, особливістю яких стало акцентування на новітніх надбаннях університету.

Приємно відзначити, що випускники вишу не просто завітали на свято, а й приїхали цілими сім'ями, привезли діток.

Присутнім свято запам'яталося надзвичайним теплом очікуваних зустрічей, щирими посмішками і приємним спілкуванням.

 

Автор: Галина МАКСИМЧУК

 

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024