День міста: на офіційному відкриті звучали слова вітання та вручали подарунки

05 Червня 2017, 20:46
6724

Офіційне відкриття Дня міста припало вже на вечірню годину. На цьому заході з вітальними словами виступили представники закордонних делегацій, депутати та почесні гості міста.

«Наше місто має славетну історію, ми завдячуємо нашим предкам, що вони створили цю історію, а ми її продовжуємо. Я впевнений, що наші наступні покоління також будуть примножувати історію острога. У цей славний день хочу побажати всім нашим родинам миру, добра, злагоди та міцного здоров'я» – зауважив у вітальному слові міський голова Олександр Шикер


 

З вітанням також виступив народний депутат України Юрій Вознюк:

– Острог - це поєднання якісної та глибокої історії з аурою освіти та науки. Це якісне культурне місто. Я переконаний, що люди які проживають у цьому місті відрізняються цією високопробною якістю. Бажаю вам цінувати те у якому місті ви проживаєте




Приємні слова лунали від закордонних делегатів міст-побратимів. Не обійшлося і без подарунків.Представники міста Берунь подарували вічнозелене дерево, як символ дружби між нашими містами, яка з кожним роком ростиме та розвиватиметься.



«Місто Острог унікальне, адже має історію великих та яскравих перемог. І воно має честь носити звання міста із великою культурою спадщиною, великою душею, але насправді основною прекрасною міста є його жителі. Хочу подякувати, що виховуючи дітей ви робите все для того, щоб місто було охайнішим та комфортнішим», - привітав острожан зі святом Олександр Корнічук.




У знак своєї любові до нашого міста Олександр Корнійчук подарував селфі-зону із надписом «Я люблю Острог».





Не відстав у подарунку й інший депутат Рівненської обласної ради Віталій Ундір, який подарував місту дошку оголошень у формі вежі.


 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром