«Концерт, заради якого варто жити», - Олена Мальчик про виступ на День міста

05 Червня 2017, 09:36
3786

У неділю, 4 червня, в рамках святкування Дня міста Острога відбувся концерт острожанки, випускниці Національної музичної академії України ім. П. І. Чайковського, чудової вокалістки Олени Мальчик. Концерт має програмну назву «З любов'ю»


 

«Острожани були надзвичайно теплими, підготовленими у повітрі витала атмосфера творчості і натхнення. Нам пощастило виступати в актовій залі Національного університету «Острозька академія» з прекрасною акустикою та інструментом. Все доповнювало музику. Коли на першому творі я побачила, що в залі люди плачуть, я трішки злякалась, адже відчула, що глядач проживає зі мною так глибоко, щиро, а це означає, що канал відкрито і ти оголиш свою душу повністю. Шкодую лише, що ми не змогли зробити концерт раніше, але розумію, що цю програму я виносила для Острога. Вдячна кожному, хто прийшов, і хто зупинявся на вулиці і говорив, що не зміг прийти, але хотів. З нетерпінням чекаю наступної нагоди виступити в Острозі, а вона не за горами» – ділиться враженнями Олена Мальчик.


 

Під час концерту Олена виконувала пісні на слова українських поетів, а також твори італійською та англійською. Акомпанувала співачці випускниця НМАУ імені П.І. Чайковського Анна Гора.

«Оленка завжди співала, ще в школі вона могла ось робити і співати, вона жила музикою. Я дуже рада, що тепер її любов до співу втілилася в професію, а її талант так гарно розквітнув», – ділиться враженнями однокласниця співачки Наталія Голодюк.




 

ФОТО: Євгеній МАЛЬЧИК

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024