До Дня міста в ОА відкрили фотовистаку «Острог вдень та вночі»

03 Червня 2017, 17:09
4846

У п’ятницю, 2 червня, у НаУ «Острозька акдемія» відкрили персональну фотовиставку студентки Віри Ващук. Фотографії, які представлені на виставці – це частина проекту «Острог вдень та вночі».

Авторка фото розповіла, що існує також фотокнига зі світлинами, які представлені на виставці. Та, поки її немає у друці.

Віра Ващук також зазначила:

«Ідея створити такі фото виникла вже давно. Сподіваюся, що ці фото допоможуть жителям міста побачити, а головне зрозуміти, що Острог – це не просто маленьке містечко на Рівненщині, а дійсно історичний скарб».

1


 

«Давно слідкую за фотороботами Віри Ващук. Вважаю, що вона дуже талановитий фотограф, адже у її роботах Острог розкривається з іншої сторони. Сподіваюся, що це не остання її виставка. Думаю, що про неї та її фото талант має дізнатися світ», - розповів про свої враження від виставки студент Юліан Новак.

Віра Ващук навчається на 2-му курсі спеціальності «Журналістика». Дівчина вже 3 роки захоплюється фотографією. Ініціатором виставки її робіт стали працівники музею історії Острозької академії. Побачити фото Острога у виконанні Віри можна упродовж усього літа на першому поверсі центрального корпусу ОА.

«Хочу подякувати колективу музею Острозької академії, а особливо Андрію Брижуку, який допоміг мені реалізувати цю виставку. Це була його ініціатива й ідея, тому надзвичайно вдячна за це . Також вдячна друзям й викладачам НаУ «Острозька Академія», які підтримували мене й підштовхнули до такого важливого для мене кроку», - поділилася авторка виставки.



 

Автор: Вікторія БРОДОСЮК

 

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024