Волонтери вивезли величезного собаку, який жив біля магазину «Смак»

01 Червня 2017, 15:08
3360

У четвер, 1 червня, з вулиць міста зник величезний пес, який проживав на зупинці біля магазину «Смак» та неодноразово лякав жителів міста.

Думки стосовно цього собаки розділилися: хтось його боїться, а дехто стверджує, що він абсолютно не агресивний.

«Ні капельки він не агресивний, йде до рук, грається, він ще молодий, йому рік від сили, не треба придумувати», – стверджує Михайло Присяжнюк

На противагу цьому Галина Максимчук стверджує: «Неодноразово була свідком як цей величезний пес кидався на дітей та видирав сумки з їжею у містян. Діти після таких зустрічей бояться проходити біля зупинки».

Усе ж таки волонтери та представники ГО «Еко-друг»  забрали Вовчика (так його ласкаво називають активісти) із вулиць міста.

Керівника громадської організації «Еко-друг» Галина Шишкова каже:

Йому не місце на вулицях міста. Він справді може налякати дітей. Неодноразово сама була свідком його поведінки. Ми вирішили в першу чергу зробити ветеринарний огляд, а також вже домовилися з людьми з міста Нетішин про його тимчасову перетримку, поки ми будемо шукати йому новий дім. За ним поспостерігають. В Острог він не повернеться. Якщо його поведінка буде стабільно агресивною, а це визначать спеціалісти, то його звісно присплять. 

Всім, хто переймається долею Вовчика можуть допомогти йому надіславши кошти на купівлю харчування для нього. А можливо, хтось готовий стати господарем собаки?

За деталями звертайтеся за номером телефону 0675859222 - Галина

Нагадаємо, що в Острозі триває стерилізація безпритульних тварин.Волонтери просять острожан допомогти у реалізації цього складного процесу (вилові та транспортуванні тварин, догляді за прооперованими тваринами). Також необхідні старі речі та картон.

Читайте також:

Що таке стерилізація тварин та як вона відбувається в Острозі

В Острозі простерилізувати частину безпритульних собак

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39