В Острозі нагородили преміями талановиту молодь міста

26 Травня 2017, 18:59
3530

У четвер, 25 травня, у приміщенні Острозької ЗОШ №1 відбувся захід під назвою «Сузір’я міста Острога – 2017», на якому талановиті острозькі школярі отримали грамоти та премії.

На заході відзначили найкращих учнів, які стали переможцями 3-4 рівнів Всеукраїнських олімпіад, конкурсів, турнірів та змагань. Найрозумнішу та найталановитішу молодь нагородили грамотами  та стипендіями депутата Рівненської обласної ради імені Олександра Корнійчука.

Другий рік поспіль ми відзначаємо переможців Всеукраїнських змагань. Талант – це віра в себе, віра в перемогу. Я переконана, що традиції нашого древнього Острога ці молоді люди понесуть далеко за межі нашого міста. Дякую колегам та педагогам за ту роботу та за той вогник, який вони запалюєте у наших дітях, – у своєму виступі наголосила начальник відділу освіти виконкому Острозької міськради Людмила Кухарук.

У цьому році стипендію отримали 34 школярі. Почесними грамотами нагородили також наставників учнів – педагогів та батьків.

«Цю стипендію я започаткував у минулому році. Не на словах, а на ділі переконаний в тому, що впершу чергу потрібно звертати увагу на обдаровану молодь, адже саме вони – це майбутня еліта нашої держави. Величезні слова вдячності хочу виразити для вчителів, які свій багаж знань щоденно вкладають у кожного вихованця. Завдяки вашому педагогічному таланту учні змогли розкрити свої здібності та показати високі результати на Всеукраїнських змаганнях», - зазначив Олександр Корнійчук.





 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024