Світлана Луцкова презентувала в Острозі свою книгу

16 Травня 2017, 15:21
4040

У понеділок, 15 травня, в Острозькій академії відбулася презентація поетичної збірки Світлани Луцкової «Exlibris квітня».

«Я дуже щаслива знаходитись тут, разом із цими людьми. Моє серце розділилося навпіл, адже коли я їхала в Італію для лікування, половина мого серця лишилась тут, на Україні. Я щаслива. Мені приємно, що моя творча спадщина залишиться тут», – поділилася Світлана Луцкова.

Під час презентації книги виступили колишні колеги пані Світлани, які поділилися спільними спогадами.

Світлана Луцкова долучилася до букчеллендж і подарувала дві свої книги і буквар італійською мовою Музею книги та друкарства.

Усі присутні мали чудову можливість переглянути театральну постановку п'єси про Гальшку Острозьку, яку пані Світлана написала, коли мешкала в Острозі.



 

«Мені надзвичайно було приємно працювати зі Світланою, я малювала свої картини не знаючи про існування ні поетеси, ні її віршів, але після знайомства з нею і її творчістю я зрозуміла, що в нас схожі бачення на світ. Тому, наше спільне рішення створити цю книгу вийшло доволі вдалим», – розповіла художниця Олена Сєргєєва, малюнки якої стали ілюстраціями до книги.

Під час творчої зустрічі також лунали пісні, написані на вірші С. Луцкової.

На завершення презентації гості обдарували письменницю гучними оплесками та квітами.


Нагадаємо, що сьогодні презентація книги Світлани Луцкової «Exlibris квітня» відбудеться в Нетішині, у міському краєзнавчому музеї о 17:00.

 

Автор: Людмила Шуляка

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39