У Теремному відзначили День Європи

15 Травня 2017, 14:59
3538

У неділю, 14 травня, в селі Теремне відбувся захід з нагоди відзначення Дня Європи «Вишивана Україна – у центрі Європи».

Під час заходу селяни могли насолодитися чудовим народними піснями, виступами дорослих та дітей.

Участь у заході взяли голова Острозької РДА Богдан Турович, сільський голова Василь Кадлубіцький та місцеві жителі.

Аматори народного мистецтва дарували гостям та місцевим глядачам чудовий настрій. У переповненому глядацькому залі лунали щирі оплески та відчувався піднесений настрій завдяки юним талантам села Кутянки – Катерина Климчук та Уляни Кошинської, села Теремне – Ілони Тимчук та Юрія Семенюка, села Болотківці – Олени Шліхти, села Новородчиці – Світлани Тимощук та Іванни Шевчук, села Розваж – Миколи Харковця та Карини Гордєєвої, села Верхів – Марії Мартиновської, учасників танцювального колективу села Грем’яче. Прикрасою заходу став жіночий вокальний ансамбль села Болотківці та жіноча група народного аматорського ансамблю народної пісні «Забава» села Новородчиці, дует у складі Лідії Змєєвої та Галини Скрипковської.

Фіналом заходу стали виступи ансамблю народної музики «Живограй» та народного аматорського хорового колективу районного будинку культури. Культурно-мистецький захід пройшов на високому рівні, створивши піднесений настрій та святкову атмосферу

Нагадаємо, що День Європи святкується в країнах Європейського Союзу 9 травня. А в Україні, згідно з Указом Президента від 2003 року, щорічно третьої суботи травня.





Джерело: Прес-служба Острозької РДА

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром