Що віщують зірки для острожан на 15 травня

15 Травня 2017, 08:44
2390

Дорогі наші острожани, щоб переконатися в правильності своїх дій, обов'язково перегляньте гороскоп перед прийняттям якогось рішення. А якщо щось не вдасться, то все можна списати на гороскоп.

Тому, допивайте улюблену каву та переходьте до читання свого гороскопу, який однозначно допоможе вчинити якнайкраще.

Цей цікавий гороскоп для вас підготувало видання Horo7.com.

Овнам 21.03 — 20.04

Сьогодні будьте тихіше води, нижче трави. Ви зможете проявити свої таланти в професійній сфері діяльності. Сьогодні Вам не вдасться піти від неприємного серйозної розмови. У першій половині дня можливі порушення планів.

Тельцям 21.04 — 21.05

День небезпечний для Вас любовними переживаннями, розчаруваннями, інтригами. Вам, можливо, доведеться чимало похвилюватися через те, що син або дочка повернеться додому надто пізно. Будьте у всьому міру, особливо це стосується гострого і солоного. Вірогідні побутові клопоти.

Близнюкам 22.05 — 21.06

Сьогодні є небезпека потрапити під вплив власних ілюзій і самообману. Не забувайте, що перш ніж прийняти яке-небудь рішення, необхідно уважно вивчити ситуацію. Успіх Вам гарантований тільки тоді, коли Ви сумете правильно вибрати момент і переконати оточуючих у своїй правоті. Увечері побалуйте своїх дітей новою іграшкою або цікавою книжкою.

Ракам 22.06 — 23.07

Ви відчуєте сьогодні емоційний підйом, однак ні в якому разі не втрачайте розсудливості. Велика ймовірність тертя в робочому колективі. Щоб не проспати на роботу, бажано завести надійний механічний будильник, так як електронний Ви напевно не почуєте. В голову прийдуть плідні ідеї.

Левам 24.07 — 23.08

Сьогодні Ви отримаєте задоволення від будь-якої фізичної навантаження - так Ви скинете напругу, що нагромадилася. Ви будете особливо привітні і привабливі. Можливо, сьогодні, Вам запропонують вигідну справу. Непередбачені подія може призвести до серйозних конфліктів будинку.

Дівам 24.08 — 23.09

Сьогодні Ви будете користуватися рідкісним успіхом у протилежної статі. День пройде ефективно, якщо Ви спрямуєте свій потенціал на вирішення справ, що потребують фізичне навантаження. Спілкування з близькими і коханими принесе задоволення. Вірогідні конфлікти з близькими, особливо зі старшими родичами.

Терезам 24.09 — 23.10

Завдяки Вашому досвіду сьогодні вдасться правильно розпорядитися мають засобами. Гармонійна космічна ситуація сприяє Вашого фінансового благополуччя. Радісним і корисним виявиться спілкування зі старшими родичами, з друзями. Фортуна прихильна конструкторам і архітекторам.

Скорпіону 24.10 — 22.11

День передвіщає відмова високопосадовців підтримати Вас. Вас буде хвилювати питання матеріального характеру. Слід остерігатися прагнення до авторитарності і надмірної прискіпливості до недоліків оточуючих, інакше до кінця дня Ви ризикуєте залишитися на самоті. Увечері постарайтеся гарненько відпочити, прийміть перед сном теплу ванну для зняття напруги.

Стрільцям 23.11 — 21.12

На сьогодні варто запланувати зустріч з представниками державних контролюючих інстанцій. У другій половині дня суворіше дотримуйтеся дієти. Вдалий день для відвідування госучереждений - отримаєте чіткі та кваліфіковані консультації фахівців, без зволікань зважаться важливі справи. Хочеш не хочеш, а доведеться розщедритися, адже всього не заплануєш.

Козерогам 22.12 — 20.01

Сьогоднішній день - найкращий фон для ділових поїздок і переговорів. Можливо, прийшла пора відплатити тим, хто безоплатно допомагав Вам раніше. Хороший день для будь-якої роботи і спілкування з тими, хто близький Вам по духу. Будьте обережні з електроприладами.

Водоліям 21.01 — 19.02

На цей день не варто планувати ділові зустрічі. Ви можете досягти непоганих творчих успіхів. Несприятливий день для активності в справах, натиску, завзятості в досягненні мети. Ймовірно отримання премії.

Рибам 20.02 — 20.03

Сьогодні не найкращий день для спілкування зі старшими, батьки стануть наполягати на своєму, переконувати їх марно. Ваше почуття може перешкодити Вашій кар'єрі. Сьогодні несвідомо можуть бути знайдені цікаві і оптимальні способи вирішення застарілих проблем. Виявляться корисними поради та рекомендації друзів, з якими вас пов'язують тривалі відносини. Будьте обережні з автомобілем.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024