Родинний пікнік - подія, яка об`єднала острожан у позитивній атмосфері

14 Травня 2017, 17:43
4133

У Європейських країнах загальноміські пікніки - це давня традиція, там досить часто можна зустріти такі події. У нашому ж місті це відбулося вперше. У неділю, 14 травня, в рамках фестивалю «Острог-Ренесанс» відбувся родинний пікнік.

Вперше острожани мали можливість відпочити разом із родинами саме у форматі пікніка. Організатори продумали багато інтерактивів для дітей та дорослих. Діти могли пограти як у фізичні ігри та і позмагатися у кмітливості. Тут можна було  придбати чи обмінятися книгою. Острожани могли пофотографуватися у чудовій фотозоні чи просто відпочити лежачи на траві та слухаючи гарну музику.

«Я дуже задоволенна тим, що прийшла. Я не очікувала, що тут буде так багато цікавого: бодіарт, батут, тарзанка, виступи колективів і ще багато всього. Я в захваті. Організатори великі молодці. Я сподіваюся такі акції в Острозі стануть традицією» – ділиться враженнями острожанка Олена.

«Це гарний вид відпочинку для всієї сім`ї. Мені дуже сподобалася фотозона, вона дуже вишукана. Можна гарно відпочити навіть лежачи на траві під гарну музику» – каже острожанка Надія

Нічні вартові охороняли спокій острожан: як минула екскурсія нічним містом



 

«Браво», - лунало для всіх виконавців родинного концерту

«Родинний пікнік - це подія, яка єднає острожан у позитивній атмосфері. Це круто!» – вважає острожанин Іван

Острожани сповна оцінили ідею проведення таких заходів у нашому місті та висловили сподівання, що вони стануть регулярними.




На майдані Свободи посадили Квітку Життя



Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром