Впродовж трьох днів створюватимуть родинне дерево князів Острозких

13 Травня 2017, 14:36
4782

В рамках фестивалю «Острог-Рнесанс» в Острозі почали створювати родинне дерево князів Острозьких на паркані біля Луцької вежі.

«Для справжнього художника не має значення погодні умови під час творіння. Робота мені подобається, та й взагалі в місті є багато місць які можна гарно оформити, щоб мали належний вигляд. Різні художники, в різних стилях могли б показати своє бачення і Острога, і мистецтва. Мені приємно вносити свій вклад в це прекрасне місто» – розповідає художник Олександр Вівсяник.


 

Організатори розповіли, що погодні умови заважають провести все, що було заплановано. Мокрі стіни паркану не дають можливості створити за один день родинне дерево князів, тому вирішили продовжити акцію, і робота над створенням стріт-арту триватим всі три фестивальні дні, а презентація і урочисте відкриття буде на день міста.

«Це місто переповнене історичними пам'ятками, і ще одна згадка про князів тут не завадить, мені приємно спостерігати, як з кожним роком наше місто окультурюється і як в цьому активну участь беруть не лише самі жителі Острога, а й студенти» – ділиться житель Острога Філін Богдан

Нагадуємо, що урочисте відкриття фестивалю відбудеться сьогодні о 15:00 в актовій залі На УОА




 

Автор: Людмила ШУЛЯКА

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром