Що сьогодні очікувати від фестивалю «Острог-Ренесанс»

14 Травня 2017, 12:10
3940 Джерело: pinterest.com

У другу неділю травня в Україні відзначають День Матері, саме на це свято припадає другий день фестивалю «Острог-Ренесанс».

Цього дня на острожан чекають:

12:00 – родинний пікнік в освітянському парку. Час сімейного відпочинку: ігрові зони для дітей, майстер-класи, галявина букіністів, спортивна зона, фото-зона і фото-сушка сімейних світлин, цікаві лекції, музичні номери, кухня та ін.(парк біля школи №1 та гімназії). 

Наше красиве місто має багато затишних зелених зон, де можна провести час. Острожан запрошують на спільний відпочинок у парку біля школи №1. Всі охочі можуть принести із собою теплі напої, пледи, іграшки для дітей. Для учасників пікніка будуть організовані цікаві лекції, ігрова дитяча зона, майстер-класи, смачне частування.

Тим, хто любить читати та захоплюється книгами радять відвідати букіністичну зону пікніка, де можна буде придбати або ж обмінятися книгами із іншими книголюбами. Любителі спорту зможуть взяти участь у спортивних іграх, а ті, хто любить музику – долучаться до співанки та музичних номерів.



16:00 – театральні вистави від гостей фестивалю – студентів з Дніпра та школярів з Гуманітаної гімназії «Гармонія» м. Київ (районний будинок культури) 

Гості фестивалю «Острог-Ренесанс» з Києва Асоційована школа ЮНЕСКО, гуманітарна гімназія «Гармонія» презентує острожанам та гостям виставу «Сміливість бути щасливим»


 

19:00 – концертна програма на Замковій горі: гурт «Очеретяний кіт». Світлове шоу від Данила Руденка.


 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024