Що віщують зірки для острожан на 11 травня

11 Травня 2017, 09:11
2396

Дорогі наші острожани, щоб переконатися в правильності своїх дій, обов'язково перегляньте гороскоп перед прийняттям якогось рішення. А якщо щось не вдасться, то все можна списати на гороскоп.

Тому, допивайте улюблену каву та переходьте до читання свого гороскопу, який однозначно допоможе вчинити якнайкраще.

Цей цікавий гороскоп для вас підготувало видання Horo7.com.

Овнам 21.03 — 20.04

Сьогодні необхідно набратися терпіння і витримки, щоб уникнути конфліктів з близькими і підлеглими. Можливо ви дійсно отримаєте гроші і навіть не в одному місці. Радісним і корисним виявиться спілкування зі старшими родичами, з друзями. Будьте обережніше стриманішим у фінансових справах.

Тельцям 21.04 — 21.05

Сьогодні ви будете душею компанії. Не виключено, що Вас розчарують дії близьких людей. Слід остерігатися прагнення до авторитарності і надмірної прискіпливості до недоліків оточуючих, інакше до кінця дня Ви ризикуєте залишитися на самоті. Сміливо призначайте побачення.

Близнюкам 22.05 — 21.06

Сьогодні Ви організовані, зібрані, здатні виконати велику роботу. Нарешті принесе плоди справу, яку Ви вже вважали зовсім нікудишньою. Вдалий день для відвідування госучереждений - отримаєте чіткі та кваліфіковані консультації фахівців, без зволікань зважаться важливі справи. Побільше рішучості і зосередженості.

Ракам 22.06 — 23.07

День передвіщає труднощі у відносинах з колегами, а також з батьками, близькими родичами. У відношенні з начальством не рекомендується втрачати почуття міри і такту. Хороший день для будь-якої роботи і спілкування з тими, хто близький Вам по духу. Утримайтеся від нестримних бажань у цей день.

Левам 24.07 — 23.08

Сьогодні чекають незаплановані витрати. Все, що буде відбуватися, піде Вам на користь, яким би дивним не здавалося на перший погляд. Несприятливий день для активності в справах, натиску, завзятості в досягненні мети. Будьте обережні з начальником.

Дівам 24.08 — 23.09

День гарний для ділових починань. Уникайте натиску і надмірної наполегливості у спілкуванні з коханою людиною. Сьогодні несвідомо можуть бути знайдені цікаві і оптимальні способи вирішення застарілих проблем. Виявляться корисними поради та рекомендації друзів, з якими вас пов'язують тривалі відносини. Вдалий день для людей творчих професій.

Терезам 24.09 — 23.10

Сьогодні Вас чекає занепад життєвих сил і творчої енергії. Брехня і спритність Вам не допоможуть - Ви тільки нашкодите цим собі ще більше. Перевіряйте термін придатності на препаратах, які Ви збираєтеся витратити, ні в якому разі не перевищуйте дозування. Вирушаючи всією сім'єю на дачу, в ліс.

Скорпіону 24.10 — 22.11

Сьогодні Ви зможете почати будь-складна справа. Не виключено, що дехто може неправильно сприйняти Вашу ділову активність і порахувати Вас занадто самовпевненим. Якщо у Вас є друзі, з якими ви з якихось причин посварилися і давно не бачилися, запросити їх в гості. Увечері чекайте приємних гостей.

Стрільцям 23.11 — 21.12

Сьогодні Вам можуть повернути борг або зробити цінний подарунок. Настрій може зовсім опуститься до нуля, якщо тільки Ви не зустрінете людину, спілкування з якою змусить Вас забути про неприємний. Якщо, ви не перебуваєте в шлюбі, то можливо, треба зареєструвати свій союз. Будьте обережні з літаком.

Козерогам 22.12 — 20.01

День не сприяє знаходженню спільної мови з представниками влади. Велика ймовірність того, що Вас попросять заплатити за старими рахунками. Постарайтеся лягти спати раніше. Не варто розслаблятися! Вам необхідні сьогодні воля і розум.

Водоліям 21.01 — 19.02

Сьогодні слід подбати про безпеку своєї і близьких, так як зростає ймовірність отримати травму. Ви будете цілком здорові, якщо не брати до уваги загальне пригнічений стан і деяку нервозність. Вас можуть чекати нагороди або осуду, в залежності від того, як Ви діяли в минулому. Утримайтеся від важкої їжі.

Рибам 20.02 — 20.03

Сьогодні можливі зміни. Бізнесмени зможуть укласти вигідні контракти або знайти надійних партнерів. Сьогодні надовго не втрачайте дітей з очей, щоб не загубилися або не накоїли лиха. Страждаючим хворобами шлунка рекомендується виключити сьогодні зі свого меню солоне і гостре. Варто більше уваги присвятити собі, своєму здоров'ю.

 

 

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024