Особливе весілля випускника Острозької академії розчулило всіх гостей

11 Травня 2017, 14:15
4769 Джерело: facebook.com

У Рівному взяла шлюб особлива пара – інваліди першої групи Уляна Унгурянова та Юрій Островський. Наречені мають тяжку форму ДЦП, обидвоє сироти, тож на весілля їм скидалися всі небайдужі. Юрій, свого часу, закінчив Національний університет «Острозька академія»

Попри те, що пара з особливими потребами, вони живуть на повну. Юрій здобув вищу освіту у Національному університеті «Острозька академія», сам заробляє на життя, надаючи юридичні послуги. Він затятий футбольний уболівальник, мандрівник та книголюб, пише сайт ТСН.


«Коли я з Юрою починала, в нього не було навіть прописки. Тоді його обікрали, в нього не було пенсії. Людину покинули помирати», - пригадує доглядальниця та подруга наречених Алла Рибійчук.

З Уляною Юрій познайомився рік тому через інтернет. Історія їхнього кохання набула розголосу, тож до організації весілля залучилося багато людей. Візажисти безкоштовно підготували наречену, сукню також вона не купувала – від такої уваги та свого щастя жінка почала плакати. На весілля збиралися підприємці, місцеві політики і просто небайдужі. За молодят раділи всі.

«Одруження цієї пари – це в першу чергу приклад для нас усіх і можливість подивитись на своє життя з іншої сторонни», - каже одна з гостей Оксана Кравець.

Усім доброзичливцям Уляна та Юрій подякували весільним танцем. 

ФОТО: О. Курсик
ФОТО: О. Курсик

ФОТО: О. Курсик
ФОТО: О. Курсик

 

 

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024