Що віщують зірки для острожан на 10 травня

10 Травня 2017, 07:10
2466

Дорогі наші острожани, щоб переконатися в правильності своїх дій, обов'язково перегляньте гороскоп перед прийняттям якогось рішення. А якщо щось не вдасться, то все можна списати на гороскоп.

Тому, допивайте улюблену каву та переходьте до читання свого гороскопу, який однозначно допоможе вчинити якнайкраще.

Цей цікавий гороскоп для вас підготувало видання Horo7.com.

Овнам 21.03 — 20.04

День гарний, як для розумової, так і фізичної роботи. Виключно плідний робочий день. Роботи опиниться знову в надлишку, але вона, як ніколи, Вас дратує і стомлює. Але не приймайте все так близько до серця.

Тельцям 21.04 — 21.05

День особливо сприятливий для людей, зайнятих творчістю. Багато отримають премії або гонорари. Швидше за все, саме цей день дозволить Вам прийти до згоди з партнером або знайти мир у душі. Увечері добре розім'ятися в тренажерному залі.

Близнюкам 22.05 — 21.06

День сприяє плідній взаємодії з колегами, родичами і дітьми. Ваша стриманість буде сприйнята близькою людиною як неувага, що може призвести до непорозумінь та образ. Ретельніше контролюйте підвищену образливість, щоб уникнути сварок будинку. Перевантаження небезпечні нервовим зривом.

Ракам 22.06 — 23.07

Сьогодні Ви будете надто дратівливими, повністю підкорятиметеся мінливому настрою. Вас може чекати багато невідкладної роботи вдома. В кінці дня можливий несподіваний поворот подій, будьте напоготові - ситуація може вийти з-під контролю. Вплив планет нейтральне - можна займатися своїм здоров'ям, господарськими справами.

Левам 24.07 — 23.08

Сьогодні проявіть мудрість і витримку. Всі питання, швидше за все, дозволяється з вигодою для Вас. Несприятливий час для колективних занять або спільних заходів, однак, все за щоб ви не взялися сьогодні в плані індивідуальної творчості, буде успішно реалізовано. Успішним виявиться звернення в органи влади.

Дівам 24.08 — 23.09

Сьогодні хвилює Вас проблема постане перед Вами в повному обсязі. І будьте уважні у виборі партнерів - можливо, це надовго. Ніхто сьогодні не буде скаржитися на відсутність натхнення. Настав час пожинати плоди.

Терезам 24.09 — 23.10

Сьогодні Вас чекає занепад життєвих сил і творчої енергії. Лінь і неуважність можуть звести нанівець всі ваші досягнення. Придбане сьогодні або виявиться прихованим браком, або незабаром розчарує Вас. Ймовірна нова романтична зв'язок.

Скорпіону 24.10 — 22.11

Сьогодні Ви зможете почати будь-складна справа. Не виключено, що Ви проведете вечір з близькою людиною в романтичній обстановці при свічках. Якщо у Вас є друзі-іноземці, сьогодні найкращий день для зустрічі з ними. Допоможіть оточуючим і вони будуть Вам вдячні.

Стрільцям 23.11 — 21.12

Сьогодні Вам можуть повернути борг або зробити цінний подарунок. Напружена домашня атмосфера спонукає Вас провести вечір у товаристві друзів. Існує ймовірність емоційних зривів, і, якщо вам треба звертатися в державні інстанції, зберігайте самовладання. Успішні знайомства і поїздки.

Козерогам 22.12 — 20.01

День не сприяє знаходженню спільної мови з представниками влади. Можливі ділові зустрічі або телефонні переговори з друзями або родичами. Після обіду Ваш настрій зміниться, Ви відчуєте себе більш зібрано, справи підуть краще. Не будьте невдячними.

Водоліям 21.01 — 19.02

Сьогодні слід подбати про безпеку своєї і близьких, так як зростає ймовірність отримати травму. Зустріч з друзями обіцяє цікавий вечір. Вам можуть зробити вигідну ділову пропозицію, від якого не варто відмовлятися. Ваші стосунки можуть зайти в глухий кут.

Рибам 20.02 — 20.03

Сьогодні можливі зміни. Сьогодні домашніх тварин вести до ветеринара не слід, по можливості відкладіть цей захід на кілька днів. На роботі, можливо, доведеться вирішувати правові та юридичні питання, звертатися в суд. Намагайтеся зберігати спокійний стан душі.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024