Що віщують зірки для острожан на 5 травня

05 Травня 2017, 08:32
2351

Дорогі наші острожани, щоб переконатися в правильності своїх дій, обов'язково перегляньте гороскоп перед прийняттям якогось рішення. А якщо щось не вдасться, то все можна списати на гороскоп.

Тому, допивайте улюблену каву та переходьте до читання свого гороскопу, який однозначно допоможе вчинити якнайкраще.

Цей цікавий гороскоп для вас підготувало видання Horo7.com.

Овнам 21.03 — 20.04

День передвіщає труднощі у відносинах з колегами, а також з батьками, близькими родичами. Звістка, що сьогодні прийде до Вас, стане вельми несподіваним і радісним для всіх домочадців. Спроби зрозуміти ситуацію і розібратися в ній за допомогою аналізу виявляться марними. Добре підуть справи у комерсантів.

Тельцям 21.04 — 21.05

Сьогодні чекають незаплановані витрати. Любовне побачення краще відкласти - ні до чого хорошого воно не приведе. Швидше за все, вас чекають сьогодні матеріальні труднощі. Вдалі комерційні операції, можлива допомога з-за кордону.

Близнюкам 22.05 — 21.06

День гарний для ділових починань. Сьогодні може статися так, що Ви будете залежати від своїх партнерів, тому, втілюючи свої плани в життя, не забувайте про тих, хто допомагав Вам. Судячи з усього, родичі Вашої другої половини звернуться до Вас за порадою та допомогою. Увечері Ви станете ще більш дратівливим.

Ракам 22.06 — 23.07

Сьогодні Вас чекає занепад життєвих сил і творчої енергії. Не спокушайтеся привабливими пропозиціями. Після великих звершень на трудовому фронті просіть підвищення - давно пора, і начальство чудово про це знає. Ймовірні зустрічі з впливовими людьми.

Левам 24.07 — 23.08

Сьогодні Ви зможете почати будь-яку складну справу. Виникне безліч невідкладних справ, які потребуватимуть зібраності. Не варто планувати на сьогодні серйозну роботу і важливі зустрічі. Не призначайте на сьогодні ділові переговори.

Дівам 24.08 — 23.09

Сьогодні Вам можуть повернути борг або зробити цінний подарунок. Якщо Ви в сварці, саме час помиритися. Незважаючи ні на які труднощі і перешкоди на Вашому шляху до перемоги і успіху, постарайтеся зберігати спокій, нові знайомства небажані. Добре підуть справи у фінансистів.

Терезам 24.09 — 23.10

День не сприяє знаходженню спільної мови з представниками влади. Саме сьогодні Вам, можливо, пощастить вирішити проблеми особистого життя. Підвищиться небезпека харчових отруєнь, побутових травм, дорожніх аварій. Будьте обережні з комп'ютером.

Скорпіону 24.10 — 22.11

Сьогодні слід подбати про безпеку своїх і близьких, так як зростає ймовірність отримати травму. Мрії повинні відповідати реальності. Вам буде супроводжувати успіх у відносинах з протилежною статтю. Ймовірно романтичне знайомство з людиною здалеку.

Стрільцям 23.11 — 21.12

Сьогодні можливі зміни. На всякий випадок відкладіть питання спадщини, інакше нічого, крім роздратування і образ, не вийде. Наради і ділові переговори краще призначити на ранок. Вигідно купувати валюту.

Козерогам 22.12 — 20.01

День буде відзначений високою активністю. Не рекомендується братися за серйозну і трудомістку роботу на службі і вдома. Успішною буде інтелектуальна та творча діяльність, яка надихне Вас новими ідеями. Добре підуть справи у банківських службовців.

Водоліям 21.01 — 19.02

Цей день дуже сприятливий для мандрівки, особливо якщо врахувати фінансове становище, від якого безпосередньо залежить будь-яка подорож. Будьте стриманіші - все буде залежати від Вашого вміння тримати себе в руках. Удача буде супроводжувати Вас на кожному кроці.

Рибам 20.02 — 20.03

Сьогодні вам краще відпочити: у справах успіху не чекайте. Якщо Ви добре попрацювали, то сьогодні зберете славний урожай. Дехто, нарешті, знайдуть щось, що давно шукали. Ймовірно відновлення старих серцевих прихильностей.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024