Школярі обіграли студентів у «Великих перегонах по-острозьки»

29 Квітня 2017, 11:11
3352 Джерело: blogspot.com

26 квітня в Острозі відбувся квест «Великі перегони по-острозьки», у якому 6 команд-учасниць змагалися за головний приз змагань – сертифікат на вечерю в піцерії «Маестро».

«Хочеться, щоб згадуючи роки навчання студенти мали якійсь яскраві спогади про Острог.  Тому, нашою ціллю було познайомити їх з історичною та культурною спадщиною нашого міста й внести в їхнє життя трішки позитивних емоцій», – розповідає один із організаторів Михайло Іващук.


 

Учасники виконували різноманітні завдання. Перевірялися не тільки їх спортивні навички, а й ерудиція.

«Особисто мені, квест дуже сподобався, адже це був мій перший досвід участі у подібних заходах. Насамперед, я оцінив те, як ці перегони здружують, зближують саму команду. Коли ми разом бігали, носили, підтримували один одного, перелазили через паркани, шукали собаку в Острозі, це було вражаюче. Спектр завдань на квест також вразив, адже це були, як інтелектуальні завдання, так і вправи на фізичну витривалість і розвиток», – розповів капітан команди «СХІД» Ігор Вознюк.


 

«Я вперше в житті побувала на квесті.Маса вражень і спогадів. Завдання були цікавими і змушували думати, іноді просто сміятися. Команда стала згуртованою і здружила нас ще більше», – ділиться враженнями учасниця квесту Яна Тимчук.

Хоча до останнього учасники не знали, якою буде нагорода за перше місце, боротьба розгорілася не на жарт. І першість виборола наймолодша команда-учасник – «Don`t stop». 

Організували квест громадська організація «Територія змін»
















За матеріалами: territoryzmin.blogspot.com

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024