Острозькі депутати проти одностатевих шлюбів

28 Квітня 2017, 13:48
4373

У п'ятницю, 28 квітня, відбулася чергова сесія Острозької міської ради. Одним із питань, яке обговорювалося на засіданні було питання про дискредитацію поняття сім'ї в українському суспільстві, яке особливо актуальним стало останні кілька років.

Депутат Острозької міської ради Вадим Бондарчук запропонув направити звернення до керівництва держави, яке містить вимогу не вносити зміни до законодавства щодо реєстрації шлюбів. За цими змінами в Конституції України кожен матиме право на шлюб. Поняття чоловік і жінка зникнуть з головного закону держави взагалі.

«Є люди, які хочуть внести в Україну одностатеві шлюби, для цього хочуть внести правки в трудовий та пенсійний кодекси, змінити Конституцію. Основою країни є сім'я, а допустивши такі правки ми маємо загрозу втратити традиційну сім'ю, а з нею і втратити державу» – каже Вадим Бондарчук.

Вадим Бондарчук
Вадим Бондарчук



Депутати одноголосно підтримали таке звернення, адже вважають, що інститут сім'ї – це основа Української держави.

Коментарі
29 Квітня 2017, 04:15
Разве в гей-брак не вступают только геи? Т.е. от количества гей-пар, которые вступили в брак никак не зависит общее количество традиционных семей. Никто, после разрешения, не превратиться в гея, или наоборот, ни один гей, после запрета ему вступать в брак, не женится на девушке. <br/>Крч фигней вы занимаетесь.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром