Жарти про наше місто, академію та типові ситуації з життя людей: в Острозі відбувся шостий випуск Comedy Вахти

28 Квітня 2017, 11:19
3625

Шостий випуск Comedy Вахти відбувся в Острозі 26 квітня. «Збірна Ювілейного» провела шоу у 2 сеанси, на 17:30 та 20:00, аби всі охочі мали змогу відвідати гумористичний вечір.

О 17:25 йду за трьома хлопцями, віком близько 16. Вони щось жваво обговорюють, діляться очікуваннями від перегляду шоу. Підхожу до пункту призначення, на вході превіряють квитки. Глядачі сходяться, обирають собі місце. У залі переважно молодь, більшість студенти. Шумно: грає музика, чути сміх та розмови. Команда «Збірна Ювілейного» перевіряє налаштування приладів, тривають останні приготування.

ФОТО ІЗ Comedy Вахти 

Виступ починає Роман Климарчук о 17:15.

«Часто говорять, що Острог нудний, тут немає, чим займатися. Але Острог особливий. Він особливий у тих хобі, що є студентів. Наприклад, збирання цукру в стіках», - після привітання жартує Роман Тимощук.

Багатьом тема колекціонування цукру в стіках знайома, студенти посміхаються й кивають головами.

Глядачів розважає дует «Міжнародний ПІМ».

Хлопці жартують про нічні клуби, студентів, подружні пари тощо. Показують сцени з життя, які знайомі багатьом.

Після цього вони залучають до участі у виступі глядачів. Обирають двох хлопців та дівчину. Вони відразу розуміють, що потрібно робити, а далі…

Несподівано один з учасників дуету з’являється в рясі священика. Жартують про далеко не «святих» отців.

Михайло Мартинчук розпочинає блок «Новини Острога та Острозької академії». У цьому номері жартують про приїзд президента Петра Порошенка в Острог, курйозні ситуації зі студентами та викладачами.

У залі панує невимушена атмосфера. А виступ тим часом виступ продовжує Володимир Мельничук. Він виступає зі стендап шоу, тобто сольним гумористичним виступом. Хлопець не тільки розважає публіку, а й розмовляю на різні філософські теми. Дещо незвично для Comedy Вахти, але глядачам сподобалось.

Далі музичний номер від В’ячеслава Дороша. Він виконав 2 композиції.

 

Збірна «З Ювілейного» продовжує жартувати. Цього разу хлопці пародіюють гурт «Time will tell». Зокрема показують 5-хвилинний номер про те, як би вони виступили на весіллі одного з учасників гурту.

«Уявіть, що гурт «Time will tell» досягнув вершини успіху і його запрошують грати на весіллях», - такими словами розпочинається виступ.

Ведучий Роман Климарчук оголошує 15-хвилинну перерву між виступами, аби глядачі мали змогу поспілкуватись, подихати свіжим повітрям чи купити щось випити. Майже всі глядачі виходять на двір, і це не дивно, адже погода тепла й безвітряна. Музика продовжує лунати протягом усієї паузи, її чути як у залі, так і надворі.

А після перерви глядачів розважає дует «Серьогі».  Назва обрана тому, що обидвох учасників дуету звати Сергій. Хлопці виступаю з короткими 1-хвилинними сценками. Жартують про дружбу, сімейні відносини, та, звісно, Острог.

Після цього учасники збірної «З Ювілейного» проводять вже звичний для шоу Comedy Вахти блок – запитання від глядачів, на які повинні відповісти учасники. Цілковита імпровізація, адже хлопці не знаю, яке питання поставлять глядачі. А питання ставлять гострі або ж філософські. Наприклад, чому листки зелені, а в зошиті у клітинку?

А як би ви відповіли на таке?

Інтерактив із глядачами продовжується. Ведучий заходу формує 2 команди з присутніх у залі по 3 учасники в кожній. Завдання учасників проспівати пісню, щоб інша команда вгадала її назву. Та співати довелось дещо незвичним чином – «кокаючи».

«Який зараз рік за східним гороскопом? Правильно, рік півня Саме тому завданням наших учасників є «прококати» мелодію пісні», - пояснюює правила Роман Тимощук.

До кінця вечора глядачі жартують й аплодують кожному жарту команди. Хоча спершу публіку довелось «розкачувати», та потім вже ніхто не стримував сміх. Наостанок усі учасники шоу привітали публіку та пообіцяли нові жарти та ще кращі шоу.

Нагадаємо, що у грудні 2016 року команда «Збірна ювілейного» перемогла у Рівненській Лізі Сміху. І зовсім трохи хлопцям не вистачило, щоб пройти у телевізійні ефіри «Ліги сміху»А у березні розпочали змагання у Одеській Лізі Сміху.

ФОТО ІЗ Comedy Вахти 





 

Автор: Вікторія БРОДОСЮК

 

 

 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39