Острозька рада церков стала на захист традиційної сім`ї

24 Квітня 2017, 21:56
3185

У понеділок, 24 квітня, відбулося засідання «Острозької ради християнських церков». На якому члени ради обговорювали загрози для традиційної сім'ї в українському суспільстві.

На засіданні був присутній Адріан Буковинський член групи захисту Християнських цінностей у Верховні Раді України. Він розповів про небезпеки, які чатують на українські сім'ї найближчими роками.

Як приклад, пан Андрій навів проект змін до статті 51 Конституції України яка визначає поняття шлюбу та сім’ї. У новій редакції виключаються слова «чоловік» та «жінка». У такий спосіб здійснюється спроба закласти конституційну основу для легалізації так званих одностатевих «шлюбів» і партнерств.



Під час засідання представники Ради церков обговорили підготоване депутатами Острозької міської ради Андрієм Смирновим  та Вадимом Бондарчуком «Звернення до Президента України, Кабінету Міністрів України щодо захисту інституції сім'ї в Україні». В результаті обговорення члени «Острозької ради християнських церков» одноголосно вирішили підтримати дане депутатську ініціативу, оскільки вона є актуальною та своєчасною.


 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром