Без правил та культури: прибирання по-острозьки

15 Квітня 2017, 08:25
2759

Район.Острог продовжує рубрику «Без правил та культури». У якій ми показуємо різні порушення: правил дорожнього руху, законів, нормативних актів та правил культури.

До редакції написала обурена острожанка Галина:

У Страсний тиждень мені найменше хотілося б когось осуджувати чи сваритися, але в мене вже терпцю не вистачає! Мерія проводить конкурс на визначення найкращого подвір'я, а наші доблесні комунальники елементарного прибрати не можуть!

Жінка скаржиться, що навколо сміттєвих баків, установлених на її вулиці, справжнє сміттєзвалище, прибирати яке ніхто не збирається: «Мало того, що контейнери забиті (і не дивно, усі перед святом наводять порядки), так і до самих баків підійти не реально – кругом купа гілок, які почали зрізати ще в березні, і навіть побутове сміття, яке не вмістилося, лежить тут же. Невже через це переступатиму, йдучи святити паску? Чи якщо я живу на віддаленій від центру вулиці, то автоматично стаю людиною другого сорту, яка і в смітті може перебути? Дивний контраст виходить: з одного боку дороги охайні двори з підбіленими деревами й бордюрами, з іншого – смітнище», – додає дописувачка. Як виглядає місце у п'ятничний вечір можна побачити на фото.




 

Не забувайте надсилати нам на поштову скриньку ([email protected]), свої фото чи відео докази порушення правил дорожнього руху, чи інші неправомірні діяння громадян, а ми в свою чергу будемо їх опубліковувати.

Читайте також:

В Острозі визначать найохайніше та найбрудніше подвір`я

Без правил та культури

Без правил та культури: "Водоканал" не прибрав після проведення ремонтних робіт

Чому Острог перетворюється в місто-смітник?

 

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024