Невдовзі на екранах з'явиться новий науково-фантастичний трилер українського виробництва

12 Квітня 2017, 21:15
2627

Студенти Острозької академії, які займають помітну нішу в життєдіяльності міста, постійно шукають можливість для інтелектуального розвитку.

Сьогодні Район.Острог  пропонує увазі читачів огляд фільму «Мислителі», знятого в жанрі науково-фантастичного трилеру, який з'явиться у прокаті вже на початку травня. «Мислителі» – стрічка українського виробництва, над нею працювали Гільдія незалежного кіно України та Сірий театр чуттєвого психоаналізу (м. Київ).

Вільгельміна Меттель, художній керівник Гільдії незалежного кіно України (ГНКУ), виконавець головної жіночої ролі у фільмі «Мислителі» , зазначила:

Можна з повною упевненістю сказати, що українське кіно впевнено розвивається і заповнює свою нішу. Наприклад, у 2013 році на екрани українських кінотеатрів вийшло всього 12 вітчизняних фільмів. Погодьтеся, це дуже мало. У 2014 - 16, у 2015 - 24. А в 2016 вийшло цілих 30! Це великий прогрес.

Загалом фільм розповідатиме про Олександра, одного з «мислителів», які багато століть регулюють хід світових подій, поборюючи ідеї, що можуть зруйнувати цивілізацію зсередини. Завдання такої боротьби для Олександра ускладнюється через бурхливе особисте життя. Та на душевну рефлексію не лишається часу, адже герой отримує звістку про нову ідею, що здатна покласти край людству.

У фільмі зіграли Олексій Авраменко, Вільгеміна Меттель, Олексій Горбунов, Даниїл Бєлих, Юрій Фреган та інші.

Трейлер фільму можна переглянути на Уoutube-каналі Гільдії незалежного кіно України. 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024