Звіт директора КП «Водоканал» викликав бурхливе обговорення на сесії міської ради

03 Квітня 2017, 17:26
6228 Джерело: ostroh.rv.ua

Під час сесії Острозької міської ради, яка відбулася 31 березня, найбурхливіше обговорення виникло під час звіту директора КП «Водоканал» Івана Войтова.

«Оцінка роботи водоканалу має бути по пунктах. Якщо двірники працюють добре, значить вони працюють добре, якщо утримання житлового фонду відбувається неналежно і директор «Водоканалу» не йде на зустріч жителям міста, то про це потрібно говорити!» – наголошує депутат Острозької міської ради Бондарчук Вадим.

«Об'єми робіт, які виконує наш штат, дуже великі. У квартплату включено обслуговування тепломереж. Ми пішли на зустріч людям, щоб вони могли отримувати субсидії. Коли почався опалювальний сезон працівники практично місяць «діжурили» на Гагаріна. Квартплата затверджена ще в 2011 році, а ціни зросли на все, заробітні плати в тому числі», – розповідає директор КП «Водоканал» Іван Войтов.

У звіті йдеться про те, що Острозьке комунальне підприємство «Водоканал» надає послуги населенню з водопостачання, водовідведення, вивезення твердих побутових відходів, утримання житлового фонду, проводить роботи з благоустрою та утримання доріг, тротуарів, парків, які є комунальною власністю міста, послуги з ремонту та обслуговування вуличного освітлення, ритуальні послуги, санітарне очищення міста.

У бурхливому обговоренні депутати вказали директору Водоканалу на низку проблем, які є в нашому місті: не належний догляд за дорогами взимку, не достатньо хороший догляд за будинками, які перебувають на балансі підприємства. Також обговорили проблеми зі сміттям в Острозі.

На висловленні зауваження Іван Войтов відповів, що підприємство немає достатньо коштів та техніки, щоб швидко та оперативно виконувати свої функції. Та наголосив, що все, що входить у обов`язки підприємства, ОКП «Водоканал» виконує відповідно до своїх можливостей.

Від депутатів прозвучала пропозиція реорганізувати КП «Водоканал» та розділити його обов'язки між кількома підприємствами, які б якісно виконували свої обов'язки.




 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024