Теплоенергія чотири рази за минулий рік проводила коригування тарифів

02 Квітня 2017, 13:32
3590

У п`ятницю, 31 березня, під час сесії Острозької міської ради відбувся звіт директорів комунальних підприємства міста. Під час звіту директор Острозького КП «Теплоенергія» Віталій Хведась розповів про діяльність підприємства, результати роботи за 2016 рік та про проблеми, які має підприємство.               

«Основними напрямками роботи підприємства є якісне, своєчасне забезпечення тепловою енергією жителів Острога. Також підпримєство утримує економічно  обґрунтовані тарифи на теплову енергію. У 2016 році чотири рази проводилося коригування вартості теплової енергії відповідно до вартості  енергоносіїв» – наголосив під час звіту Віталій Анатолійович.

У депутатів виникли запитання до директора ОКП ««Теплоенергії» з приводу підігріву води. Зокрема того, чому підігрів не здійснюється у весняно-літній період. На що пан Віталій відповів, що котельні в літній період не працюють, а топити їх лише задля підігріву води є нерентабельно.

Важливим та актуальним також було обговорення питання відключення споживачів від мережі централізованого теплопостачання.

«Ми не можемо надати дозвіл на відключення однієї квартири в будинку, адже за законом відключитись дозволено лише цілим будинком за згодою всіх споживачів централізованого теплопостачання.» – розповів Віталій Хведась.

Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024