Студенти Острозької академії провели благодійний концерт

14 Березня 2017, 16:09
4372

У понеділок, 13 березня, студенти Національного університету «Острозька академія»  організували благодійний концерт, щоб зібрати гроші для студентки економічного факультету, у якої трапилась складна життєва ситуація.

Захід відбувся у вже звичному форматі «Співанки: реактивації». Усі охочі могли послухати та поспівати пісні українською та англійською мовами. Для слухачів композиції виконували студенти Сергій Комаров, Владислав Ярощук, Ірина Островська, Богдан Михальчук, Анастасия Никитюк, Володимир Росяк, Олег Ільків, Алла Штенбрехт, Вікторія Годунко та Дмитро Герасимчук.

1

 

«Насамперед цей захід був спланований, створений і реалізований з благодійною метою. Ми збиралися таким чином зібрати гроші дівчинці з економічного факультету. Ми дізналися, що в неї така проблема. Минулого року в нас на факультеті теж була така ж ситуація. Найпершим факультетом, який відгукнувся на це була саме «економіка». Таким чином ми хотіли віддячити факультету й допомогти дівчинці», – розповіла організатор концерту Анна Мальчевська.

Окрім відомих пісень таких як: «Спи собі сама» Скрябіна, «Обійми» Океану Ельзи та інших, деякі студенти представили публіці свої авторські композиції.

«Насправді я дуже люблю «співанки» в академії. Це завжди щось таке душевне, миле. Це спосіб для студентів провести свій час. Дуже круто, що ми проводимо його разом із музикою і таким чином об’єднуємось. Сподіваюсь, що скоро буде ще одна «співанка» і ми вже будемо надворі, коли буде тепло», – ділиться своїми враження відвідувачка події Світлана Моренець. 

1

1

1

Автор: Вікторія БРОДОСЮК
 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024