Що можна їсти у Великий піст?
У понеділок, 27 лютого, розпочався строгий піст, який закінчиться 16 квітня – Великоднем.
Що ж можна споживати у Великий піст 2017
Про це інформує Канал 24.
Хлібобулочні вироби
Під час строгого посту хорошим джерелом енергії стануть хлібобулочні вироби. Але при їх приготуванні не можна використовувати вершкове масло і яйця.
Крупи
Крупи втамують голод, вони містять білок і можуть стати основою столу.
Овочі та фрукти
Ці продукти будуть чудовим доповненням до будь-якої страви, а також дадуть організму необхідні вітаміни.
Боби
Бобові стануть відмінною заміною м'ясу. Крім того, боби повинні стати основою пісного раціону.
У нестрогі дні посту можна вживати:
- рибу
- рослинну олію (оливкову, гарбузову, соняшникову і інші)
- червоне сухе вино
У Великий піст не можна вживати:
- м'ясо;
- молочні продукти;
- яйця;
- алкоголь;
- шоколад та інші солодощі
- фаст-фуд.