ФК «Кургани» переміг у турнір з футболу «Острозька зима –2017»

04 Березня 2017, 10:33
5349

Минулих вихідних завершився турнір з футболу «Острозька зима –2017». Упродовж попередніх ігрових днів визначились переможці в двох
групах, з яких і сформувались дві півфінальні пари.

В першому поєдинку зійшлись ФК «Кунів» та «Юність» що представляють с. Плоска. Перемогу здобули гравці ФК «Кунів» з рахунком 1-0. В іншому півфіналі з’ясовували стосунки ФК «Острог-1» та «Міраж» з Курган, у непростій боротьбі визначилася команда, яка продовжила боротися за перемогу у турнірі, ним стала команда «Міраж» перегравши своїх противників з рахунком 0-3. Про це повідомляє прес-служба Острозької РДА.


 

Отож у грі за ІІІ місце зійшлись «Юність» та ФК «Острог-1». Точилась запекла боротьба, в результаті якої бронзові нагороди вибороли острожани. Фінальний поєдинок пройшов за рівної гри, однак у першому таймі невелику перевагу мали футболісти з Курган, які перемагали з рахунком 1-0. Після перерви вони тільки збільшили свою перевагу і здобули таку бажану переимогу у матчі та і у всьому турнірі.

Гра завершилась переконливою перемогою курганців з рахунком 4-0. ФК «Кунів» задовольнились срібними медалями. Призери турніру були нагороджені кубками та грамотами від сектору у справах молоді та спорту Острозької РДА, а чемпіони окрім кубку та грамот отримали ще і футбольний м’яч. Кращим гравцем турніру був визнаний гравець «Міражу» Ковальчук Роман, що отримав індивідуальну відзнаку та грамоту.

Автор: Олександр ПЕТРУШН

Коментарі
06 Березня 2017, 17:15
Фк Кунів переміг і задовольнився срібними медалями. Так хто ж переміг?
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024