В Острозі читали вірші про Героїів мовою жестів

02 Березня 2017, 13:20
3420 Джерело: ostroh-internat.at.ua

У вівторок, 28 лютого, у комунальному закладі «Острозька спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів», в межах заходу «Героями не народжуються – героями стають», учні виконали пісні жестовою мовою.

У продекламованих віршах і проспіваних жестових піснях учні висловлювали співчуття до жінок, які втратили своїх синів та чоловіків, слова вдячності за надію на світле майбутнє.

«Усі разом згадали людей, які відстоюють свою Батьківщину з автоматами в руках, лікарів, які у мирний час повертають поранених в АТО з того світу, волонтерів, на плечах яких довгий час трималася наша армія. Вони покинули рідні домівки, дружин і дітей, немічних батьків і домашні клопоти аби домогтися кращого майбутнього, майбутнього вартого України. Багатьом із них, не судилося повернутись до дому. Ці люди варті називатися героями, хоча ними не народились, а стали у час, коли треба було повести за собою інших. Вони варті, щоб про них пам’ятали і говорили» – вважають організатори заходу.

Впродовж концерту згадували і героїв Крут, молодих хлопців, які не вагаючись встали на захист своєї молодої Батьківщини, «Небесну Сотню», яка назавжди залишиться у пам’яті живих, про усіх українців, які не злякались і своїм життям дали наступним поколінням можливість жити. Слова ведучих доповнювалися декламацією віршів та піснями у жестовому виконанні. У кожному виступі діти зуміли передати свої емоції та переживання глядачам.




 

Джерело:  сайт КЗ «Острозької спеціальної загальноосвітньої школа - інтернат І - ІІІ ступенів» Рівненської обласної ради

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024