Відбувся суд над двома неповнолітніми острожанами

28 Лютого 2017, 10:19
2906 Джерело: Інформаційний портал Zik

Двох 17-річних мешканців Острога затримали під час спроби пограбувати центральний супермаркет міста ще в квітні минулого року. Того дня хлопці в балаклавах та камуфльованому одязі пошкодивши спочатку вікно супермаркету, а потім і камери відеоспостереження, піднялися в торгові відділи на другому поверсі та почали складати в сумки пневматичні пістолети та гвинтівку, мисливські ножі, годинники, запальнички, а в іншому відділі мобільні телефони.


Як повідомляв Zik, загальна сума викраденого становила майже 30 тисяч гривень.

Днями над хлопцями відбувся суд, під час якого неповнолітні повністю визнали свою вину.

Також під час судового розгляду прокурор довів, що напередодні один із хлопців вчинив розбійний напад: підліток, приховавши своє обличчя балаклавою, проник до приміщення магазину «Мікс» та вимагав у продавця гроші.

Вироком Здолбунівського районного суду одного із обвинувачених визнано винним у замаху на крадіжку, поєднану із проникненням до приміщення, та призначено покарання ‒ 3 роки позбавлення волі. Іншого визнано винним у вчиненні розбою, поєднаного з проникненням до приміщення та у замаху на крадіжку, поєднану із проникненням до приміщення. Він отримав остаточне покарання ‒ 5 років позбавлення волі.

Як повідомляє РВ, посилаючись на матеріали Здолбунівської районної прокуратури, зважаючи на те, що обоє неповнолітніх із благополучних сімей і раніше до кримінальної відповідальності не притягувалися, а також розкаялися й  сприяли розкриттю злочинів, суд прийняв рішення звільнити юнаків від реального відбуття покарання зі встановленням випробовувального терміну.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром