Звіт депутата міської ради про рік роботи

23 Лютого 2017, 13:47
3133

Звіт депутата Острозької міської ради сьомого скликання Хмарука Тараса Віталійовича  по виборчому округу № 14 (вул. Шевченка, Огієнка, Андрухова, Куліша, Весняна, Вереснева, Полярна, Драгоманова) за 2016 рік.

В результаті депутатських звернень налагоджено освітлення по вулицях Полярній, Вересневій, Весняній, Драгоманова.

Сприяв у оформленні субсидій для громадян. Зокрема, надав юридичну допомогу 9-м сім’ям, які проживають на окрузі, складав акти обстежень.

Подав до міськвиконкому узагальнені пропозиції по удосконаленню житлово-комунального господарства на окрузі, серед яких проведення капітального ремонту дороги на ділянці між вул. Полярною та Нечуя-Левицького, проведення капітального ремону дороги по вул. Драгоманова, а також забезпечення функціонування вуличного освітлення по вул. Огієнка.

Подав депутатське звернення до виконкому Острозької міської ради про необхідність проведення капітального ремонту дороги по вулицях Полярна та Драгоманова. 

Надавав юридичну допомогу для членів сімʼї учасника АТО та провів 7 прийомів громадян, в ході яких розглянуто 14 звернень громадян.

До Дня Незалежності організовано прибирання вулиць Полярна та Вереснева.

Подав депутатське звернення до виконкому Острозької міської ради про вирішення питання щодо прийняття Положення про порядок встановлення факту перебування на утриманні померлого (загиблого) годувальника з метою врегулювання механізму надання довідок про підтвердження факту перебування членів сім’ї на утриманні померлого (загиблого) годувальника з метою переоформлення пенсії по втраті годувальника згідно із Законом України «Про пенсійне забезпечення осіб звільнених з військової служби, та деяких інших осіб».

Взяв участь у 15-и чергових та 3-х позачергованих пленарних засіданнях сесії Острозької міської ради. Брав участь у роботі постійної комісії з питань будівництва, архітектури та земельних відносин у статусі секретаря комісії. 

Подав 9 депутатських звернень щодо соціально-побутових проблем жителів міста, а також із питань житлово-комунальної сфери. 

В результаті детутатського звернення до виконкому Острозької міської ради та КЗ «Острозька обласна психіатрична лікарня» Рівненської обласної ради ініційовано облагородження зелених насаджень по вул. Полярній, зокрема, зрізання дерев, що знаходиться на території вказаного комунального закладу. Зрізання дерев буде проведено навесні 2017.

Разом з активними жителями нашого міста організував відновлення дитячого майданчика по вул. Полярній. Зокрема, встановлено лавки, драбинка, поперечина-турнік, відновлено гойдалку-балансир, нанесено дитячі малюнки на стіну біля майданчика (також навесні 2017 заплановано встановлення пісочниці, гірки та гойдалки, а також качелі-пружинки, яку надав небайдужий житель).

Прийом громадян проводиться за адресою: вул. Вереснева, 7, кв. 2 у м. Острог. Зі зверненнями жителі округу можуть звертатися за тел.: (096) 622-27-84.

Коментарі
24 Лютого 2017, 20:46
Хоть щось робиться...<br/> але таке питання виникло: в нас один депутат?? чи всі інші нічого не робили і звіти відповідно не потрібно надавати...????....
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром