Під час благодійного концерту збирали гроші для хворої на рак дівчинки

23 Лютого 2017, 09:26
2939

У середу, 22 лютого, відбувся благодійний концерт «Від класики до постмодернізму» на базі Національного університету «Острозька академія». Ініціатором заходу стала Яна Тимчук. Вона збирає кошти на лікування своєї двоюрідної сестри: дівчинці поставили діагноз рак.

Присутні мали змогу послухати твори Йоганна Баха, Фридерика Шопена, Сергія Рахманінова,   Джорджа Гершвіна та інших. Виконували композиції Яна Тимчук (фортепіано), Оксана Вознярська (скрипка), Роман Романюк (саксофон) та Роман Дячек (фортепіано).

«Я хотіла донести в маси та поширити класичну музику. Хотіла, щоб більше людей почуло її та полюбило. Для мене це внутрішній стимул продовжувати займатися музикою, адже роблю це вже 12 років. Музика не просто моє хобі, це моє життя. Метою концерту було саме донести її до слухачів, а також із благодійною метою – зібрати кошти для моєї сестри», – коментує організатор благодійного концерту Яна Тимчук.

Острожани тепло вітали виконавців і ще довго висловлювали їм свої схвальні відгуки та вдячність. 5-річний Назарій Тишко каже: «Мені дуже сподобалась музика».












 

Автор: Вікторія БРОДОСЮК 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39