В Острозі відбувя турнір на кубок Міського Голови: перемогу вибороли освітяни

21 Лютого 2017, 16:17
3811 Джерело: facebook.com

У неділю, 19 лютого, відбувся відкритий турнір з волейболу серед команд трудових колективів підприємств, установ та організацій міста. Для участі в ньому до спортивної зали Острозької ЗОШ І – ІІІ ст. № 1 прибуло 9 команд з нашого міста, а також Межиріча, Куніва та Плужного сусідньої Хмельницької області. 

Острозький міський голова Олександр Шикер у своєму виступі привітав команди з початком змагань, наголосив, що дуже приємним є збільшення кількості учасників турніру, що він став уже традиційним – проводиться вшосте; побажав гарних ігор, блискучих перемог, приємного настрою і оголосив турнір відкритим. Після того був виконаний державний гімн. Про це повідомляє прес-служба Острозької міської ради на офіційній сторінці в мережі  facebook.

Спочатку команди грали між собою в трьох підгрупах. Переможці з них виходили в фінал, де в іграх по круговій системі визначився чемпіон та володарі призових місць. Хочу зазначити, що всі матчі проходили цікаво й напружено. Команди боролися буквально за кожне очко.

Спочатку у матчі між командами села Межиріч та Острозької академієї перемогу святкували острожани, вирвавши її в другій напруженій партії з мінімальним рахунком – 29:27. Сільська команда мало чим поступалася університетській, так би мовити, постійно «наступала на п’ятки» й могла за певних умов переграти суперника.

Напевно найнапруженішим поєдинком був матч між командами Острозької академії та міського відділу освіти. У підсумку освітяни міста здобули перемогу в партії й грі в цілому – 25:18.

Заключний поєдинок між межирічанами та острожанами був дещо спокійнішим, хоча й тут була інтрига. У першій партії наша команда швидко здолала суперника – 25:12. Та кінцівка гри, після хвилинної перерви, знову була за освітянами. Вони, як кажуть, «зібралися», додали обертів й здобули перемогу (25:21) не тільки в партії, грі, але й в цілому на турнірі.

Нагороджували команди міський голова Олександр Шикер, його заступник Оксана Ситницька, начальник відділу з питань молоді та спорту міськвиконкому Анастасія Бондарчук.

Кубок міського голови був вручений команді відділу освіти міськвиконкому у складі: Сергій Штундер (капітан), Дмитро Борчаковський, Михайло
Бузинович, Олександр Гриценя, Оксана Клебан, Сергій Кузьмінчук, Юлія Ткачук, Сергій Шимчук
. Їй та призерам були вручені грамоти, медалі (срібні – команді Острозької академії, бронзові – межирічанам) та призи «Кращий гравець команди».








 

(За матеріалами газети «Замкова гора») Іван ПАВЛІВ

ФОТО: Острозька міська рада

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024