Острозькі пласнути відсвяткували день народження організації

13 Лютого 2017, 11:02
3723

У неділю, 12 лютого, острозькі пластуни відсвяткували 24-ту річницю з дня заснування організації.

У приміщенні Дитячої школи мистецтв відбулося веселе та невимушене святкування дня народження Острозького осередку Національної скаутської організації України «Пласт». Цьогоріч їй виповнилося 24 роки.

Упродовж свята учасники мали змогу побавитися в ігри, насолодитися оригінальними виступами та поласувати смачним тортом. Найбільше всіх здивували хлопці, які показали оригінальні акробатичні підтримки.

«Свято проходило в дружній атмосфері, присутні були не тільки дорослі, а й діти, які нікому не давали сумувати. Програма була насичена різноманітними іграми, конкурсами і виступами, тому свято запам'яталось усім. Найбільше порадував святковий торт, зо що окреме «спасибі» організаторами» – ділиться враженнями учасниця дійства пластунка Соня Трохимчук.

«Проминув ще один пластовий рік. Рік сповнений пригод, мандрів, амбіційних планів та звершень. Наша станиця стала ще дорослішою, мудрішою, але залишилась такою ж юною і веселою, як і тоді, 24 років тому, коли після тривалих заборон та гонінь на Острожчині знову гордо зазвучало пластове гасло СКОБ! Хто хоч раз відчув свіжий подих мандрів, солодкий смак дитячого сміху, веселий вихор фестивалів, чарівність легенд пластових таборів – ніколи не забуде дивного відчуття Великої Пластової Гри» – розповідає голова Острозького осередку Пласту Наталя Мантула

Пласт – це не просто організація, не просто група схибнутих на ідеї людей, не просто гра на все життя. Пласт – це стан душі, це чари, які проникають в тебе, сповнюють радістю та гармонією, і залишаються на все життя.

«Щиро дякуємо усім, хто розділив з нами радість святкування Дня народження нашої станиці! Особлива подяка директору музичної школи Балаушко Наталії Петрівні за допомогу в проведенні свята. Усіх, хто з нами думками та духом запрошуємо долучитись до Великої Гри та чекаємо на грандіозне святкування нашого 25-ліття в наступному році!» – додає Наталя.














 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром