Острожани хочуть, щоб фонтан у центрі міста відновили

29 Березня 2017, 12:57
3958 Джерело: Типовий Острог

Петиція про реконструкція фонтану в центрі Острога з’явилася на сайті «Розумне місто: Острог»​ 7 лютого 2017 року. Її автор – Максим Жуковський.

На цей час зібрано вже 89 підписів із 100 потрібних. До завершення терміну збору підписів для петиції № 01/363-ЕЗ залишився 41 день.

Острожанини Максим повідомляє, що ще у  2012 році волонтерами міста було проведено акцію зі збору коштів на відновлення фонтану, проте після того подальша доля коштів, хоч і невеликих, невідома. Планувалося для початку розробити технічну документацію на відновлення фонтану. Знову ж таки, чи цю документацію виготовлено - невідомо.

«З метою благоустрою та комфортного проведення часу мешканців та гостей міста, просимо міського голову та міську раду посприяти в здійснені реконструкції фонтану, який більше 20-ти років простоює, у зв'язку з чим відбувається його руйнування, він є надто застарілим, глибоким, що становить небезпеку для дітей, які часто бавляться поруч недіючого фонтану.

Сквер навколо фонтану вирізняється великою відвідуваністю мешканцями міста, особливо в теплу пору року. Тому просимо Вас розглянути цю петицію як вимогу мешканців про захист своїх громадянських прав на благоустрій та розвиток міста» – наголошує у тексті петиції Максим Жуковський.

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром