В Острозькому районі проживає 29 родин переселенців із зони АТО

06 Лютого 2017, 13:17
3073 Джерело: facebook.com

На території Острозького району проживає 29 родин переселенців із зони АТО. З них: дорослих - 33 особи (13 пенсіонерів), 10 дітей , всього 43 особи.

Цим людям надається цомісячна адресна допомога для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг. Станом на 01.02.2017 року допомога виплачена 17 сім’ям на суму 19,8 тис.грн. Про це повідомляє прес-служба Острозької РДА.

Основними питаннями з якими звертаються внутрішньо переміщені особи до управління соціального захисту населення є призначення допомог різного характеру, придбання житла, працевлаштування. Всі звернення родин-переселенців, щодо призначенням соціальних допомог управлінням вирішуються позитивно.

3 лютого директор Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації – депутат обласної ради Віталій Ундір разом із заступником голови Острозької райдержадміністрації Ларисою Івановою відвідали родини внутрішньо переміщених осіб в Острозькому районні, а саме сім’ї Осадчих та Голякових, що проживають в селі Оженин та сім’ї Киричуків та Дяченків які мешкають у селі Розваж.

За підтримки громадської організації «Змінюй життя» родинам були вручені продуктові пакети. Також, при зустрічі, Віталій Ундір, поцікавився нагальними проблемами, які найбільше турбують родин-переселенців. У сім’ї Голякових є невиріше питання із виплатою соціальної стипендії для студента. Це питання вирішили того ж дня.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024