Острожани травмуються на слизьких тротуарах

01 Лютого 2017, 15:12
2681

Острожани та гості міста скаржаться на неможливість нормально пересуватися вулицями Острога, адже тротуари який уже день надзвичайно слизькі. 

«Учора поверталася додому з роботи, поспішала, і дуже невдало впала та травмувала ногу. На щастя, обійшлося лише розтягненням, та якби я не вхопилася за паркан, могла бути набагато серйозніша травма. У місті ходити взагалі не реально. Хоч бери та купуй ковзани», – розповідає острожанка Олена. 

«Я цієї зими падала вже двічі. Уперше впала на міському ринку та сильно забила спину, так що аж дихати боляче було. Друге падіння теж було невдалим, адже впала на тротуарі та вдарилася головою, добре, що шапка пом’якшила удар», – ділиться інша місцева жителька Анастасія. 

Галина, мама дівчинки-дошкільника, додає: «Уже майже тиждень мусимо з дитиною виходити з дому до садка на 15-20 хвилин раніше, бо надзвичайно слизько й важко йти. Навіть поблизу дитячого садочка дорога і тротуари не посипані, а це не просто недбалість, а наражання на небезпеку дітей та їхніх батьків». 

І справді, пересуватися містом останній тиждень надзвичайно складно, адже тротуари дуже слизькі, тому загроза впасти та травмуватися очевидна. Острозькі комунальники посипають піском лише центральну вулицю міста, хоча також не дуже ефективно. 

Острог вул. Шевченка
Острог вул. Шевченка


Острог пр. Незалежності
Острог пр. Незалежності


Острог вул. Г. Квітки - Основ'яненка
Острог вул. Г. Квітки - Основ'яненка


Острозьким комунальникам варто брати приклад із рівненських колег, адже в обласному центрі тротуари, принаймні в центральній частині міста, сухі та зовсім не слизькі, містяни мають можливість безпечно пересуватися, завдяки тому, що шар льоду зняли ще на початку ожеледі.

Рівне вул. Соборна
Рівне вул. Соборна


Рівне вул. Соборна
Рівне вул. Соборна

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024