Начальник Острозького військового ліцею відвідав Форум українських військових ліцеїв

31 Січня 2017, 11:17
3895 Джерело: oblrada.rv.ua

Начальник комунального закладу «Острозький обласний ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою» Рівненської обласної ради Дем’ян Поліщук взяв участь у першому Форумі українських військових ліцеїв, який проходив у Київському військовому ліцеї імені Івана Богуна.

Захід зібрав понад 200 представників з 24 військових ліцеїв, ліцеїв (коледжів) з посиленою військово-фізичною підготовкою та кадетських корпусів. Про це повідомляє прес-служба Рівненської обласної ради.

Основними темами першого Форуму українських військових ліцеїв стали історична складова національно-патріотичного та військово-патріотичного виховання майбутньої військової еліти України, діяльність військових навчальних закладів щодо виконання Стратегії національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016-2020 роки.

- Прийнято рішення продовжити такі зустрічі. Наступний захід заплановано провести у лютому, - розповів начальник комунального закладу «Острозький обласний ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою» Рівненської обласної ради Дем’ян Поліщук.

Під час роботи секцій для офіцерів та ліцеїстів учасники мали змогу обговорити питання консолідації зусиль громадських організацій та військових навчальних закладів щодо підготовки майбутніх офіцерів Збройних Сил України.

На зустрічі також було презентовано науково-популярне видання «Історія українського війська». А лідер гурту «OT VINTA», рівнянин Юрій Журавель представив авторську книгу-планшет «Битви За Землю Рідну», що видана спільно з Мінмолодьспорту в 2016 році.


 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024