На сесії міської ради говори про безпритульних собак, бюджет, податки та премії

28 Січня 2017, 17:08
3004

У п`ятницю, 27 січня, відбулась 20-та сесія Острозької міської ради. З 26 депутатів були присутні 23. На початку сесії міський голова Олександр Шикер оголосив хвилину мовчання за загиблими з нагоди Міжнародного дня пам'яті жертв Голокосту та 73-ї річниці визволення Острога від фашистких окупантів. 

Під час сесії міський голова нагородив грамотою Департаменту економічного розвитку та торгівлі приватного підприємця Антоніну Церкевич та грамотою Рівненської обласної ради Ларису Сідорову, - повідомляється на сайті Острозької міської ради.


 

Депутат Юрій Олексійчук подав депутатський запит про виділення коштів з міського бюджету на стерилізацію безпритульних тварин. Депутати одноголосно підтримали цю пропозицію.

В ході сесії затверджено ставки єдиного податку для фізичних осіб-суб’єктів підприємницької діяльності, ставки податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, ставки транспортного податку та податок на майно в частині плати за землю. 

Депутати одноголосно схвалили рішення про надання фінансової допомоги жителям міста Острога, внесення змін до міського бюджету на 2017 рік.

Одним із спірних питань було питання «Про встановлення надбавки, премії та виплату матеріальних допомог міському голові, заступникам міського голови у 2017 році». Після тривалого обговорення депутати схвалили цей проект рішення на І квартал 2017 року.

Народні обранці не підтримали проект рішення «Про затвердження програми співфінансування ремонтів житлових будинків ОСББ на 2017-2020 роки» та рекомендували виконавчому комітету доопрацювати даний проект рішення.

Коментарі
29 Січня 2017, 15:10
Шановні "автори статей" Район Острог. Прохання не займатися плагіатом і не "передирати" статей з офіційної сторінки міської ради або її сторінки у Фейсбук. Якщо не можете самі написати і все-таки копіюєте все слово у слово, то вказуйте хоча б посилання на першоджерело. Таким чином як ви робите, дуже легко займатись журналістською діяльністю, не напрягаючись. Своєю діяльністю ви порушуєте ЗУ "Про авторське право і суміжні права".
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024