Які медичні заклади району відремонтували у 2016 році?

27 Січня 2017, 11:19
3360 Джерело: facebook.com

Упродовж 2016 року відремонтували два фельдшерсько-акушерські пункти в селах Острозького району. Позитивні зміни відбулися у приміщеннях Острозької центральної районної лікарні.

У 2016 році закінчені проведено капітальний ремонт фельдшерсько-акушерського пункту села Завизів. Ремонтні роботи провели за кошти проекту ПРООН та кошти Євросоюзу, громадської організації «Заможне село – успішна країна», частково реконструкцію профінансувала сільська рада. Також було використано бюджетні кошти району.

За кошти районного бюджету та зони спостереження зроблено капітальний ремонт фельдшерсько-акушерського пункту у селі Мощаниця.

В Острозькій центральній районній лікарні було відкрито кабінет «Довіра», в якому забезпечується вільний доступ до консультування та безкоштовного тестування на ВІЛ-інфекцію населення.

Ремонт приміщення для очікування пацієнтів, а також опоряджувальні роботи були виконанні коштом медичної субвенції та кошти районного бюджету. Обладнання для кабінету було отримано коштом РОБ «Майбутнє без СНІДу».

Також, було завершено ремонтні роботи в частині приміщень приймального відділення Острозької ЦРЛ за рахунок районного бюджету та медичної субвенції, що безумовно дало можливість покращити умови для приймання пацієнтів та досконалішого дотримання вимог санітарно-гігієнічного та протиепідемічного режимів.

У 2016 році в консультативній поліклініці Острозької центральної районної лікарні після капітального ремонту відкрився дерматовенерологічний кабінет. Ремонт було проведено за кошти медичної субвенції та районного бюджету також придбані нові меблі та оснащення. Створено всі необхідні умови для приймання пацієнтів, дотримання санітарно-гігієнічного та протиепідемічного режиму.







За матеріалами прес-служби Острозької РДА

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024