Острожан хвилює проблема безпритульних собак

11 Січня 2017, 17:01
3291

В Рамках розробки стратегії розвитку міста острожан опитали про проблеми, які є в нашому місті та можливі шляхи їхнього вирішення. Однією із проблем, яка хвилює острожан - безпритульні тварини, які неодноразово нападали на людей.

«А от про собак «без притульних вважайте мене ким хочете, але всі переживають про них, поки когось не покусають, а після цього з'являється природня думка,- чому б їх не постріляти?  Проходили ж біля Іконної лавки, скільки їх там і кидаються, чи в районі моста на Нове місто. І це не жарти, або притулок, або відстріл, отака думка...» – вважає острожанин Роман

«Цілком погоджуюся, в нас на вулиці неодноразово собаки кусали людей..мого 9-річного брата покусали....і з цим неодноразово зверталися до владних структур..кажуть, що нічого не можемо зробити...»  – пише місцева жителька Наталя 

«В нас біля 1 школи теж хватає. Інколи думала як дитя своє ховати ,і куди. В нас в Острозі їх дійсно занадто багато,і з ними ніхто нічого не робить» – ділиться острожанка Тетяна.

Сайт Район.Острог розпочинає серію матеріалів про безпритульних тварин в нашому місті. Ми розглянемо цю проблему з середини та запропонуємо варіанти вирішення. Ця проблема хвилює багатьох острожан, тому з цим потрібно щось робити. Ми розкажемо про те, як питання з безпритульними собаками вирішували в інших країнах та містах. Розповідатимемо про долі безпритульних тварин, які знайшли сім`ї. Та про напади голодних тварин на людей. Якщо вам є що сказати, пишіть нам на електронну адресу: [email protected].

Коментарі
14 Січня 2017, 14:35
Самі ж їх викидають, а потім самі ж страждають!
27 Січня 2017, 09:44
Мрію, щоб хоч одна собака вкусила за сраку чиновника з мерії чи з його родини!
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024