На центральній площі міста острожани святкували Різдво

26 Грудня 2016, 16:51
2610

У неділю, 25 грудня, в Острозі на центральній площі міста відбувся вечір Різдва.

Головною ідеєю свята було приєднатись до святкування Різдва Христового разом з усім світом. На диво, погодні умови надали святу особливої атмосфери, адже морозець був не сильний, а в повітрі казково кружляли пухнасті сніжинки, наче теж раділи народженню Христа.

Почалося торжество о 15 год. Більше 400 острожан та гостей міста співали Різдвяних пісень, пригощались смачною випічкою, печивом та теплим чаєм, грілися біля вогнищ, фотографувалися, грали в ігри, та просто відпочивали у теплій сімейній атмосфері.

Діти та дорослі мали можливість ще раз нагадати Біблійну історію за переглядом лялькової вистави. Також, усі бажаючі були запрошені до Будинку Культури, щоб разом подивитись анімаційний фільм за мотивами оповідання Чарльза Діккенса «Різдвяна пісня у прозі».

«Свято швидко добігло кінця і люди розійшлися по своїх домівках, однак кожен мав змогу понести з собою маленьку іскорку надії, яка ніколи не загасає. Ця надія – це суть Різдва, яка полягає в народженні Божого Сина. Не зважаючи на те, що Христос народився 2017 років тому, Він і досі живе посеред нас і дарує надію на життя в любові, мирі, злагоді, добрі, та прощення гріхів кожному, хто схилить свої коліна перед Ним. Отож, Христос Народився – Славімо Його!» – зауважують організатори святкування.















 

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024