Неподалік Острозького району трапився розбійний напад

14 Грудня 2016, 20:41
3748

Неподалік Острозького району банда грабіжників, вкравши у приватного підприємця мільйон гривень, обстріляла машину сервісного центру МВС і кинула в їх сторону вибуховий пристрій. В результаті постраждали кілька людей.

«Вчора, 13 грудня, близько 19.00 троє працівників сервісного центру МВС, рухаючись на службовому авто по трасі Городище-Рівне-Старокостянтинів, помітили на узбіччі, як невідомі в масках б'ють людину. Коли зупинилися, бандити вже намагалися втекти на авто ВАЗ 2106, а в сторону службової машини полетіли молоток, вибуховий пристрій, і пролунали постріли. Зрештою, зловмисники залишили свою машину і зникли», – повідомляє рівненська поліція.

36-річний приватний підприємець з Нетішина разом з дружиною їхав в в Рівному на своїй легковику FORD. Біля села Гільча-1 вони зупинилися, щоб замінити колесо. В той момент до них під'їхала «шістка», з салону вийшли четверо в масках. Один з нападників відразу почав стріляти по машині, інший – побив чоловіка і забрав сумку з грошима, де був один мільйон гривень.

В результаті бійки і вибуху госпіталізували начальника територіального сервісного центру, також кульові поранення отримав водій службового авто. Бізнесмен з Нетішина отримав закриту черепно-мозкову травму, забій голови, струс головного мозку.


За фактом розбою розпочато досудове розслідування. У поліції кинули всі сили на пошуки нападників.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39