Як в Острозі пройшли «Швидкі побачення»

11 Грудня 2016, 17:25
3273 Джерело: vk.com

У четвер, 8 грудня, в Острозі відбулися «Швидкі побачення» на яких зібралося 24 молодих людини. Про те, як пройшла акція нам розповіла організатор заходу та голова Острозького осередку Фундації регіональних ініціатив Валентина Хмель.

«Швидкі побачення пройшли чудово! У нас було по 12 хлопців і дівчат. Спочатку вони просто знайомилися та спілкувалися. Потім була невеличка кава брейк, де вони також могли поспілкуватися, зробити фото», – розповідає Валентина.

Сюрпризом, для учасників стали танці на довіру. Це відбувається так: дівчатам закривають очі, вимикається світло та включається повільна музика. Завдання хлопців запросити дівчину на танець. Головна умова – не можна говорити, спілкуватися можна лише дотиками і жестами. Таким чином хлопці мають перетанцювати із всіма дівчатами. Потім навпаки, хлопцям завязують очі.

«Ми не робили спеціальних бланків, щоб визначати чи співпала пара чи ні. Проте хлопці та дівчата після заходу просили списки учасників та шукали один одного на «Підслухано»», – додала Валентина

Акція була благодійною, в результаті організаторам вдалося зібрати 360 гривень, за які придбають подарунки дітям з луганщинни. 





 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024