Острозький район налагоджує стосунки з Пінським Районом Білорусії

30 Листопада 2016, 13:16
2601 Джерело: facebook.com

Делегація Острозького району взяла участь у заходах з нагоди святкування районного свята «Дожинки - 2016» в Пінському районі Республіки Білорусь.

За декілька днів делегати вкотре переконалися, що Пінщина – це самобутній та гостинний край, з багатою історією та традиціями.

Ділові та дружні контакти з керівництвом Пінщини було напрацьовано вже давно, результатом чого стало підписання угоди про співпрацю між регіонами в липні цього року, повідомляє прес-служба Острозької РДА.

В рамках візиту члени делегації відвідали спортивний комплекс «Волна», ознайомилися з роботою органів місцевого самоврядування, агропромислового комплексу та завітали до закладів культури та туризму району.

Під час зустрічі з керівництвом Пінського району члени делегації обговорили ряд питань, що стосуються двохсторонніх відносин, взаємодії у галузях, які становлять взаємний інтерес. 

На завершення візиту голова делегації В. Мельник висловив впевненість, що співробітництво між регіонами і надалі розвиватиметься і зміцнюватиметься.





 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром